Naminami. :) En muista, keneltä bloggarilta bongasin Wienernougatin käytön pannariin, vai keksinkö sen itse. :D Pannukakun kaverina syötiin meillä mansikkahilloa, ja aaah kermavaahtoa, jossa tuota rouhetta. Näitä herkkuja, joita isä ja poika santsaavat pari kertaa. En saanut keskitasossa paistamallakaan kauniin ruskeaa pintaa, vaikka paistoin 35 minuuttia. Ohje on Myllyn Parhaan. :)
1l maitoa
4 kananmunaa
3dl vehnäjauhoja (käytin 5dl vehnäjauhoja)
2dl ohrajauhoja
2rkl sokeria
1tl suolaa
1tl kardemummaa
1tl vaniljasokeria
1pss [200g] Fazerin Wiener Nougat Crush-rouhetta
250ml vispikermaa
2rkl tomusokeria
1tl vaniljasokeria
+mansikkahilloa
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa kananmunat sekaisin ja lisää sekaan ½litraa maitoa. Lisää kuivat aineet ja vatkaa. Lisää seokseen loppu maito ja vatkaa seosta vielä. Anna turvota muutama minuutti.
Kaada taikina voidellulle, reunalliselle uunipellille ja ripottele päälle hieman Wiener Nougat Crushia. Paista 25min uunin keskitasolla, tai kunnes se on saanut kauniin ruskean värin.
Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon sokerit. Lisää kerman joukkoon vajaa puoli pussia Crushia.
Tarjoile pannukakku lämpimänä kermavaahdon ja mansikkahillon kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti