26. elokuuta 2010

namnam

Naminami. :) En muista, keneltä bloggarilta bongasin Wienernougatin käytön pannariin, vai keksinkö sen itse. :D Pannukakun kaverina syötiin meillä mansikkahilloa, ja aaah kermavaahtoa, jossa tuota rouhetta. Näitä herkkuja, joita isä ja poika santsaavat pari kertaa. En saanut keskitasossa paistamallakaan kauniin ruskeaa pintaa, vaikka paistoin 35 minuuttia. Ohje on Myllyn Parhaan. :)

1l maitoa

4 kananmunaa

3dl vehnäjauhoja (käytin 5dl vehnäjauhoja)

2dl ohrajauhoja

2rkl sokeria

1tl suolaa

1tl kardemummaa

1tl vaniljasokeria

1pss [200g] Fazerin Wiener Nougat Crush-rouhetta

250ml vispikermaa

2rkl tomusokeria

1tl vaniljasokeria

+mansikkahilloa

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa kananmunat sekaisin ja lisää sekaan ½litraa maitoa. Lisää kuivat aineet ja vatkaa. Lisää seokseen loppu maito ja vatkaa seosta vielä. Anna turvota muutama minuutti.

Kaada taikina voidellulle, reunalliselle uunipellille ja ripottele päälle hieman Wiener Nougat Crushia. Paista 25min uunin keskitasolla, tai kunnes se on saanut kauniin ruskean värin.

Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon sokerit. Lisää kerman joukkoon vajaa puoli pussia Crushia.

Tarjoile pannukakku lämpimänä kermavaahdon ja mansikkahillon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti