29. elokuuta 2010

tajunnan räjäyttävät browniet

Näistä on tullut oma suosikki jälkkäripuolelta. Käytössä on ollut Fazerin tumma (48%) leivontasuklaa. :) Namnam. Äiti, joka ei hirveämmin makeasta välitä, sanoi että olisi hyviä kahvin kanssa ja kylminä parhaimmillaan. Itse syön näitä napostellen, on kiva siistiä palojen reunoja ja syödä niistä jämät. ;P outo tapa, mutta on kiva syödä napsien. ^^' Tässä kuitenkin ohje Jamie Oliverin hyviin browniehin!

Blomin’ brilliant brownies
·         250g suolatonta voita tai margariinia
·         200g tummaa leivontasuklaata rikottuina palasiksi
·         (75g sokeroituja kirsikoita)
·         (50g pähkinöitä pilkottuina)
·         80g tummaa kaakaojauhetta
·         65g vehnäjauhoa
·         1tl leivinjauhetta
·         360g sokeria
·         4 isoa kananmunaa
·         (appelsiinin mehu)
·         (250ml ranskankermaa)
·          
1.       Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.
2.       Sulata suuressa kulhossa lämpimässä vesihauteessa voi ja suklaa. Sekoita kunnes seos on pehmeää.
3.       Jos käytät kirskoita ja pähkinöitä, lisää ne tässä vaiheessa.
4.       Ota toinen kulho ja sekoita keskenään kaakaojauhe, jauhot, leivinjauhe ja sokeri, ja lisää seos sitten suklaamassan joukkoon. Sekoita hyvin.
5.       Riko kananmunat ja lisää seokseen. Sekoita kunnes seos on koostumukseltaan “silkkistä”.
6.       Kaada brownie-seos leivinpannulle ja paista uunissa n.25minuuttia. Älä paista brownieseja liikaa, sillä niiden tarkoitus on olla ulkoa jänteviä, mutta keskeltä pehmoisia.
7.       Anna jäähtyä vuuassaan, ja leikkaa sitten varovasti neliöiksi.
8.       Juhlatarjottavan brownieista saat, kun tarjoilet ne appelsiinin mehulla maustetulla ranskan kermalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti